Inspireras - Utvecklas - Nätverka

EVENT 2021

 

18:e november –  15:00-21:00

Nätverksevent – Digital Närvaro

Vi hade en helt fantastisk, inspirerande och lärorik kväll där vi pratade; digital närvaro, hemsida, sociala medier, fotografering, E-handel och digital marknadsföring.

Vi spenderade kvällen i anrika lokaler med knarrande golv och gott om utrymme  Bibliotekssalen i Tidaholm.
Vi bjuder bjöd på ett fantastiskt inspirerande, lärorikt, roligt och smakrikt event för idébärare eller företagare på landsbygden i Skaraborg.

Kvällens Innehåll (2)

Digital marknadsföring:
Digital marknadsföring ger dig som småföretagare en fantastisk möjlighet, men kan även kännas svårt och som en djungel av möjligheter. Var, hur och varför ska jag använda mig av digital marknadsföring? Vi hjälper dig med konkreta tips kring vad just du ska tänka på och hur du gör för att nå ut till rätt personer med ditt budskap.

En attraktiv hemsida:
Varför ska jag ha en hemsida? Hur ska en snygg, lättanvänd och tydlig hemsida se ut för att locka just mina kunder? Karim och Elias från Hechdev ger tips och trix till dig som driver en mindre verksamhet. Tips på enkla och billiga (eller gratis) verktyg och tjänster, samt annat du bör tänka på för att på ett enkelt sätt skapa en attraktiv hemsida.

E-handel:
Du kommer att få ta del av fördelarna med e-handel och få tips och trix för en lyckad start. Hur kan E-handel bredda mina möjligheter att nå ut eller utöka min kundgrupp? Kan E-handel stötta upp min verksamhet under perioder av lågsäsong? Johan Svensson, VD Ehandel, berättar om lösningar som underlättar för småföretagare som vill testa att starta en webbshop.

Fota till sociala medier:
Rebecca Martyn har många års erfarenhet som professionell fotograf och delar nu med sig av värdefulla tips för att verkligen lyckas med sina bilder på sociala medier. Rebecca arbetar även med affärsutveckling för företag inom besöksnäring och turism och har därmed ett stort landsbygdsfokus. @Rebeccamartyn_photography

BIBLIOTEKSSALEN I TIDAHOLM

Varmt välkommen till den välbevarade Bibliotekssalen i stadsbiblioteket.

Med gott om utrymme och i en inspirerande miljö får vi tillsammans uppleva denna eftermiddag/kväll som vi sent kommer att glömma.

Adress: Södra Kungsvägen 8, 522 34 Tidaholm

MIDDAG AV RESTAURANG HÅLLBAR

Vi avslutade eftermiddagen med att avnjuta en trerätters middag komponerad av Restaurang Hållbar. Här kunde vi tillsammans samla ihop tankarna kring det vi har fått uppleva.

Middagen var självklart tillredd med lokalproducerade råvaror med en ordentlig dos kärlek och kreativitet. En upplevelse utöver det vanliga!

Kanske hamnade du även bredvid din framtida samarbetspartner, kund eller själsfrände?

 
 
Än en gång, stort tack till alla som närvarade!

Tidigare Nätverkskonferenser

”Inspirationsinjektion!”

”Inspirerande. När man till vardags är den som serverar mat och fika till andra känns det skönt att som omväxling gå till dukat bord, och få samla på sig lite ny energi, och nya idéer att omsätta till sin verksamhet.

”En varm dag med många engagerade besökare som vill lära sig mer om framtiden och hur vi kan ligga i framkant.”

”Kul välarrangerat, god kvalitet och häftigt lokalt ställe”

Tre anledningar att besöka eventen:​

SPECIFIK BRANSCHKUNSKAP
Inspirerande och högaktuella föreläsare sprider kunskap, diskuterar trender och delar med sig av sina tankar om framtiden inom ett specifikt område kopplat till eventets tema.

NÄTVERK
Knyt kontakter och nätverka med andra du vanligtvis inte träffar. Presentera din verksamhet för potentiella kunder, hitta din nya samarbetspartner eller ta del av någon annans kunskap.

GULDKANT PÅ VARDAGEN
Småskaliga företagare unnar sig sällan att åka på evenemang långt bort för att inspireras och inhämta kunskap. Green Innovation skapar den möjligheten genom att arrangera event på hemmaplan.

Prenumerera på nyhetsbrev från Green innovation


PROJEKTET FINANSIERAS AV:

KONTAKT

Anna Nilson
projektledare

079 -104 28 88
anna@green-innovation.se