1.1 Introduktion

Kontakta oss!

Vi svarar på dina funderingar så snart som möjligt.

Behöver du hjälp?

X
Kontakta oss
Besök vår Facebookgrupp

PERSONLIG VÄGLEDNING, COACHING & FEEDBACK

Du kommer att få feedback på de verktyg du lämnar in under utbildningen. I slutet av varje modul får du även valmöjligheten att boka ett personligt vägledningsmöte där du och en av Drivhuset Skaraborgs entrepernörscoacher pratar om dina verktyg och de frågor du har i ett digitalt möte. I dessa möten får du personlig vägledning anpassad efter var du är i din utveckling. Alla coacher har tystnadsplikt.

Efter utbildningens gång har du möjlighet att fortsätta få vägledning av våra coacher.

AFFÄRSUTVECKLINGSMETODEN LOOPA

Vi bedömer aldrig företagsidéer – vi utvecklar entreprenörer!

Drivhuset

Vi kommer inte bedöma din idé utan vi utvecklar dig som entreprenör. Du kommer genom utbildningens gång få coachning, du kommer uppmanas att lära känna dina blivande kunder och testa din idé. Med den kunskapen som grund vidareutvecklas idén till ett efterfrågat koncept. Vi jobbar utefter Drivhusets affärsutvecklingsmetod Loopa som är validerad och utvecklad tillsammans med Chalmers entreprenörsskola. Loopa är ett konkret och handlingsbaserat arbetssätt för hur du kan utveckla innovativa idéer, tjänster, produkter och koncept – med kundvärdet i fokus.

Loopa innehåller många praktiska verktyg som går att applicera direkt på din idé eller verksamhet. Metoden utgår från dig och din idé och går lika bra att använda för dig som precis har påbörjat din idéutvecklingsprocess som för dig som har varit företagare sedan länge.

DU SAMLAR POÄNG

Genom utbildningen samlar du poäng för att få en visuell känsla av din utveckling. Du kan även se de andra deltagarna som går utbildningen.

AVSLUTNING

Som avslutning på denna utbildning erbjuds IBLAND möjlighet att presentera din idé/ditt företag för en extern panel. Detta är helt frivilligt att deltaga på och du bestämmer själv om du vill eller inte. Denna panel har som fokus att hjälpa dig ytterligare framåt med tips, kontakter och annan feedback. Fokus är på positivitet och stöd framåt och du behöver inte känna rädsla för att möta panelen. De vill dig väl och är fantastiska på att hjälpa dig att nå nästa nivå.